GUF - God Underholdende Folkemusik

Fredag d. 14. Juni 2019 kl. 19.30 på Lillebæltsværftet

I samarbejde med Lillebæltværftets Venner


Anders Mikkelsen & Anders Roland

Der er lagt op til gode historier, stærke sange og flotte, instrumentale oplevelser, når de to danske visesangere går på scenen sammen.

 

Anders Mikkelsen (f. 1969) er sanger og sangskriver fra Thy, og kan i 2012 fejre sit 25 års scenejubilæum. Samtidigt er han på gaden med sit nye album Maries Hus. CD’ens sange tegner en stribe indfølte portrætter af mange slags mennesker – lige fra livstykket Marie, der skabte glæde og fest omkring sig - til den unge soldat fra Mikkelsens hjemby, der vendte hjem fra Afghanistan i en kiste.  Anders Roland (f. 1950) er guitarist, violinist og sangskriver fra Sjælland, og har medvirket både på denne og Mikkelsens tidligere CD’er. De to kunstnere har kendt hinanden i mere end tyve år, men under indspilningerne til Maries Hus blev samarbejdet intensiveret, og idéen om at tage ud og spille sammen LIVE var nærliggende.  

 

Der er 19 års alders forskel på de to, der også har vidt forskellig baggrund. Men musikken rummer fint de forskellige temperamenter!  Mikkelsens lune sange om mennesker, skæbner og venskab er hjørnestenen i duoens repertoire, og Roland rammer det ind med sin guitar og violin. Han giver også smagsprøver på sine egne sange og instrumentale guitarnumre, der trækker linjer tilbage til samspillet med guitarkollegaen Finn Olafsson – og til årene som Erik Grips makker og modstykke i 80’erne og 9’0erne. Det hele kædes sammen med masser af historier, nærvær, humor – og et stort musikalsk overskud.

Billetpris:  100,00

Køb billetter her

eller tlf.: 30 28 89 80

Billetsalgsadministrator:

Mariane Jørgensen tlf.: 30 28 89 80