GUF - God Underholdende Folkemusik

Sam Kelly er en hurtigt blevet et af de mest efterspurgte engelske folknavne. En utroligt iørefaldende, ung sanger med en fantastisk stemme og nogle herlige medrivende sange, der går lige i øregangen.


Biografi


Sam Kelly brød igennem i tv-programmet Britain's Got Talent (et bevis på, at der af og til dukker noget brugbart op fra den slags!) og har siden etableret sig som et af de mest spændende unge engelske folknavne.


Hans fantastiske sangstemme, charme, energi og smittende humør kombineret med iørefaldende fortolkninger af gode sange har vundet ham mange fans - ikke mindst på Tønder Festival, hvor han sammen med sit band The Lost Boys tog stikket rent hjem både i 2017 og 2018; en klar publikums­favorit.


I Sam Kelly Trio har han selskab af to af de "fortabte drenge" - Jamie Francis (banjo) og Archie Churchill-Moss (harmonika). Trioformatet ligger rigtig godt til Sam, og det var der han for alvor fik sit gennembrud.


Presseomtale


"What a beautiful singer. He has that really rare male voice, that soft-edged tone, you know those beautiful tenor voices of the 30's and 40's...it really draws you in. Sam's absolutely great, he's going to go places.

— Kate Rusby


"I think this guy is absolutely brilliant… His voice is beyond sublime"

— Mike Harding


Udgivelser

15 sit debutalbum The Lost Boys, der høstede et hav af gode anmeldelser og i 2016 fulgte en BBC Radio 2 Horizon Award. Sammen med The Lost Boys udgav han i oktober 2017 en opfølger, Pretty Peggy, der ligeledes er blevet rost til skyerne.

Billetpriser:

Almindelig:      120,00

Medlemmer:      80,00

Børn:                  40,00


Køb billetter her

Onsdag d. 11. September kl. 20.00 på Ungdomshuset Walker i Middelfart

I samarbejde med Ungdomshuset Walker


Sam Kelly Trio

Billetsalgsadministrator:

Mariane Jørgensen tlf.: 30 28 89 80